Max

 

Office

 
 

Max tuotteet
Tuki
Uutiset
Lisätietoa
Yhteystiedot

Visual Software home page

 
   

Katso vanhemmat
uutiset tästä
>>>


 

 Uusia asiakkaita 12.2004
MaxOffice käyttäjäksi ovat tulleet mm. Helsingin Matkapuhelinhuolto, AP Safe Oy sekä Hämeen Kodin- ja Kylmäkonehuolto Oy. AP Safe laajentaa käyttäjäkunnan uuteen segmenttiin joka on turvallisuuslaitteiden myynti, asennus ja huolto.


 SKHL ja Visual Software tarjouspaketti 11.2004
SKHL ja Visual Software Oy ovat yhdessä koonneet huoltoliikkeille sopivan paketin, joka sisältää sekä ohjelmistot, laitteet että koulutuksen. Lisää tietoa tästä >>>.


 MaxService OnLine 10.2004
OnLine palveluillamme tehostat asiakaspalvelun oleellisesti. Asiakkaat voivat kirjauduttuaan järjestelmään valita laitteensa, kuvata vian ja lähettää huoltopyynnön suoraan tietokantaan. Lisää tietoa tästä >>>
.


 ASAPCom 10.2004
ASAPCom:in erikoisosaaminen muodostuu tulostuksen hallinnasta, PC- ja palvelinhuollosta sekä järjestelmien asiantuntijapalveluista. ASAPCom ottivat käyttöönsä Max Officen SQL server version ja samalla MaxService OnLine palvelut. Näin ASAP:in asiakkaat saavat käyttöönsä suoran linkin huoltojärjestelmään samalla kun he voivat analysoida ja raportoida laitteidensa huollot. Lisää tietoa ASAPCom:in palveluista saat tästä >>>.


 Oy Arena Consult Ab 7.2004
MaxOffice sopii monelle erityyppiselle yritykselle. Arena Consult Ab on erikoistunut urheilun ja vapaa-ajan tuotteisiin. Lisää tietoa Arenasta saat tästä
>>>