Max

 

Max

Office

 

Service

 

Max tuotteet
Tuki
Uutiset
Lisätietoa
Yhteystiedot

Visual Software home page

 
   

PDF kuvaukset:

MaxService
MaxPos

MaxOffice
MaxAgreement
MaxManager

 


Ruutuesimerkkejä


Haluatko lisää infoa?
 


MaxService tuki 

 

Huoltotyöt järjestykseen!

MaxService on kaiken kokoisten huoltotöitä tekevien huoltoliikkeiden huollon vastaanottamiseen, hallintaan ja luovutukseen tarkoitettu erikoissovellus. MaxService on myös erinomainen sovellus huoltotöitä välittäville liikkeille.

Suositussa ohjelmassa on integroitu mm. kassa, laskutus, tuoterekisteri, varasto, nettiliittymä, laiterekisteri, kalenteri, laaja raportointi ja asiakasrekisteri. Kesäkuussa 2004 julkaistussa versiossa on mukana myös:

  • Huoltopyynnöt

  • Sähköiset yhteydet päämiehiin

  • Huoltolaukku

  • Laitteiden sarjanumerokäsittely

  • Laitteiden merkki, malli, tyyppi sekä tuotekoodi

MaxService soveltuu kaikenlaisille huoltoyrityksille. Ohjelmassa on mukana kalenteri ja etätyöskentely keikkoja tekeville, pienen kaupan kassa luottokorttikäsittelyllä, laskutus, reskontra, päämiesyhteenvedot, takuutöiden käsittely, sopimukset, asiakaskohtaiset laitteet, ulkopuolisten varaosarekisterien hallinta, sähköiset yhteydet päämiehiin, nettiliittymät, e-viestit.... lista on pitkä. Sovelluksen suunnittelussa olemme ottaneet huomioon helppokäyttöisyys ja nopeus, jotta Teidänkin asiakkaanne olisivat tyytyväisiä nopeaan ja joustavaan asiakaspalveluun!

 

Kerromme mielellämme lisää myynti visualsoftware.fi (@ väliin)