Max

 

Max

Office

 

Money

 

Max tuotteet
Tuki
Yhteystiedot

Visual Software home page

 

MaxMoney
MaxLog
MaxReports
MaxManager
MaxAgreement

 

Katso ohjelmien ominaisuudet tästä

 

 

   

Katso myös

Yleiskuva
Reskontra ja laskutus
Lähetteet ja tilaukset
Lasku sähköisessä muodossa

MaxService yleistä

Huoltopyynnöt
Takuuraportointi
Päämiehet
Etäkäyttö ja huoltolaukku


Sopimukset
Tapahtumat
Tunnusluvut
MaxOffice demo


 

MaxOffice on entistä parempi. Uudessa laskutuksessa ja reskontrassa hoidat monta asiaa nopeasti ja vaivattomasti:

Reskontran seurantaa selvillä kuvakkeilla, jolloin on helppoa katso tietyn asiakkaan laskujen statusta. Laajat hakumahdollisuudet sekä raportit ja tilastot samassa ruudussa. Voit vapaasti valita mitkä sarakkeet haluat selailla ja millä haluat lajitella.

Laskujen teko on todella helppoa. Valitse asiakas, napauta Uusi lasku ja tee laskurivit. Laskun ulkomuotoa muutat tekstinkäsittely- ohjelmallasi periaatteessa miksi tahansa. Tuotteita on helppo lisätä tehokkaalla haku-toiminnolla, joka on sama jokaisessa Max-ohjelmassa.

Laskun laatimisen yhteydessä voit selailla vanhoja laskuja ja kopioida niistä tietoa uuteen laskuun. Laskuja voi tehdä monella eri kielellä ja jokaisen kielen laskun muotoa voi itse muuttaa.

Laskut voi lähettää sähköisessä muodossa. Ohjelma tekee laatii laskusta PDF-dokumentin, joka lähetetään asiakkaalle E-Notify ohjelmallamme (sama ohjelma, jolla voit lähettää myös kännykkäviestejä). Tähän liittyy luonnollisesti asiakkaan kanssa sovittavia asioita. Kysy meiltä, miten asiaa voi hoitaa.

Laskua voi korjata vapaasti ennen kuin se siirretään reskontraan. Reskontraan siirtymisen jälkeen on kaksi tapaa korjata laskua: joko teet hyvityslaskun (uusi lasku omalla numerolla, joka automaattisesti kuittaa vanhan laskun pois) tai teet korjauslaskun (uusi lasku, joka saa edellisen laskun kaikki rivit - merkkisinä).

Suoritukset kuittaat automaattisesti viitesiirroilla tai kirjaat käsin ne.

Raportteja on monta ja jokaisen raportin voit tallentaa PDF tai Word-muotoon tai kopioida Exceliin jatkokäsittelyä varten.

Kohta markkinoille tulevalla MaxManager -raportoinnilla laadit omia raportteja, joissa on vertailuja taulukoina ja grafiikkana.


 

Kerromme mielellämme lisää myynti visualsoftware.fi (@ väliin)