Max

   

Office

 

Max tuotteet
Tuki
Yhteystiedot
 
 
 
 
 
 
 

 

   

MaxService
Lisää tietoa löydät tästä >>>

Päivitä ohjelma tästä >>>


Vuokraatko laitteita?
Teetkö ylläpitosopimuksia?
Toistuvia palveluja?
Sopimus ja laskutus-ohjelmamme sopivat silloin sinulle >>>


  Kenelle?
  Erikoisosaamisemme on ratkaisujen toimittamisessa erityyppisille huoltoliikkeille. Huoltoliikkeellä tarkoitetaan pc-, kodinkone-, matkapuhelin-, maahantuoja-, takuu-, sopimus ja vastaavat huollot. Ratkaisumme sopii mainiosti myös keikkoja tekeville yrityksille. Ohjelmisto sopii myös ohjelmistoyrityksille, joilla on asiakkaiden kanssa ylläpitosopimuksia (sopimusten hallinta) tai tukkuliikkeille hyvien tilausominaisuuksien ansiosta (myyntitilausten hallinta)

Tarjoamme teille Suomen parhaan ratkaisun. Aloita huollonhallinnalla / laskutuksella ja lisää tarpeen mukaan myyntitilausten ja ostotilausten käsittelyt, varastotoiminnot, huoltotöiden nettiliittymät ja verkkokaupan.

  MaxService huollonhallinta ja MaxOffice toimistoratkaisut
  Huollonhallintaohjelmistomme on 100 % integroitu MaxOffice toimistorutiineihin jolla hoidat laskutuksen, reskontran, rahastuksen (maksukorttikäsittelyineen), varaston jne. Saumattomalla integroinnilla hoidat tehtäviä kuten huoltopyynnöt, varaosapyynnöt, asiakas-, takuu- ja koontilaskutukset, raportoinnin päämiehille, logistiikan, nettiliittymät ja muut tehtävät vaivattomasti. Olemme integroineet ohjelmistomme eri päämiesten järjestelmiin sekä logistiikkatoimintoihin.